OL-værtskab skudt i sænk


Både Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti stiller sig på finansminister Thor Pedersens side, når det handler om Danmarks OL-værtskab. Dermed støtter de to partier ikke længere et dansk værtskab.

Det sker efter, at finansminister Thor Pedersen har skudt forudsætningerne i Rambølls undersøgelser i sænk. En rapport, der konkluderer, at udgifter og indtægter ved at få et OL til Danmark vil gå nogenlunde op.
”På baggrund af Finansministeriets beregninger af rapporten er udgiftsbudgettet mindst 40 milliarder kroner større end antaget i Kulturministeriets rapport. På baggrund af de tal og den seneste tids debat ser jeg ingen vej for et OL til Danmark,” siger kulturordfører Mogens Jensen (S).

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.