Trafikminister: bedre regler for lufthavne

Det fastslår Trafik- og energiminister Flemming Hansen i en kommentar til de seneste par ugers debat om de jysk fynske lufthavne og den skævvridning, der er i konkurrencen, når lufthavne med kommunale skattekroner i ryggen tilbyder flyselskaber bedre priser.

”Der skal fair konkurrence til Og det skal ske indenfor lovens rammer. Det vil ikke i fremtiden blive tolereret at tilbyde ulovlige rabatter til udvalgte selskaber,” siger Flemming Hansen, der samtidig opfordrer lufthavne til at komme med høringsindlæg, så dialogen bliver konstruktiv i henhold til den lov, der er på vej.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.