Speed Ferries øger kapaciteten

Det går godt for danskejede Speed Ferries, som sejler lavprisfærgeruten mellem Dover og Boulogne. En ny hurtigfærge er klar til næste sommersæson, og der er planer om fra 2007 at sejle også med to traditionelle færger mellem de to byer.
Lavpriskonceptet var, inden Speed Ferries kom til, et ukendt begreb på Kanaloverfarterne, forklarer Curt Stavis, hovedaktionær og initiativtager til færgeselskabet. “Vi måtte slås for at komme i gang med vor første katamaranfærge, men nu sejler vi i rimeligt smult vande og er klar til at overtage den næste hurtigfærge op til sommersæsonen næste år,” fortæller han.
Stavis ejer 40 procent af aktierne i selskabet, og danske venner og bekendte ejer 15 procent af Speed Ferries, der i år når op omkring 350.000 personbiler på overfarten, og som omsætter omkring 160 millioner kroner. Der er 120 ansatte, heraf 100 i England og de resterende 20 i Danmark og Frankrig. Ny aktionær i Speed Ferries er Airtours-stifteren, David Crossland.
(Børsen 01.12.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.