Jordomrejse sælger som varmt brød

Mytravels salgs- og marketingsdirektør, Jan Vendelbo, var en glad mand torsdag eftermiddag. ”1/3 af de 200 rejser er solgt efter jordomrejsen har været omtalt på Take Offs hjemmeside og i Fyens Stiftstidende.”I dag begynder Spies’ faste gæster at modtage kataloget for næste år med bl.a. præsentation af rundrejsen.På tre uger næste år flyver en stor Airbus 330 med plads til 400 gæster fra sidst i april til Canada, USA, Hawaii, Cook Øerne i Stillehavet, Sydney, Borneo, Vietnam, Indien, Oman og Egypten.

”Det er tre uger med smagsprøver, som kan inspirere til at vende tilbage,” siger Jan Vendelbo og tilføjer:

”40.000 kroner lyder af meget, men med i prisen er udover fly mindst 4-stjernede hoteller, otte udflugter, mange af måltiderne osv.”Der laves et system i kabinen, så passagererne sidder på skiftende pladser under de mange flyveture, den længste er den første på ni timer fra København til Canada.

MyTravel Airways’ Airbus har 400 pladser, halvdelen sælges via Ving Rejser i Sverige; her begyndte salget tidligere, hér er allerede udsolgt og 400 på venteliste. Spies i Danmark prøver kun at sælge sine 200 pladser til danske gæster.”Vi vil meget gerne lave en sådan årlig tur, interessen er der. Det afhænger dog af, om vi kan få et fly fra MyTravel Airways,” siger Jan Vendelbo.Der er ti guider samt en læge med på hele turen, mens MyTravel Airways tre gange skifter besætning undervejs. Flyets rutenummer bliver: DK 1956.HB
Skrevet af