Stand By køber lufthavnsblad

Stand By Publishing har underskrevet en aftale med den nuværende ejer af udgiverrettighederne til bladet Check In Billund, som udgives i samarbejde med Billund Lufthavn.

Bladet, der udkommer seks gange årligt, trykkes og distribueres i et samlet oplag på 32.000 eksemplarer pr. udgave, og retter sig primært mod de rejsende ud af Vestdanmarks internationale lufthavn.

Administrerende direktør i Billund Lufthavn, Jørgen Krab Jørgensen, er tilfreds med aftalen:

”Vi havde behov for en ny partner, efter at en af de hidtidige udgivere af bladet pludselig gik bort i foråret. Og jeg glæder mig til samarbejdet med Stand By, som jeg er overbevist om besidder den redaktionelle og produktionsmæssige ekspertise, der skal til for at levere et godt produkt fremover”.

Check In Billund har eksisteret siden 1998, og også Stand By’s Christian Peschardt glæder sig over den nye aftale:

”Check In Billund er et rigtig godt bladprodukt, som vi er stolte af at skulle være udgivere af. Det er en utrolig spændende opgave for os at tage fat på, ikke mindst fordi bladet jo retter sig mod forbrugerne. Det er en ny boldgade for en virksomhed som vores, der hidtil har været udelukkende fokuseret på at skrive til branchen. Og med et oplag på 32.000 eksemplarer pr. udgave, heraf omkring halvdelen distribueret med postvæsnet, er Check In Billund faktisk det største forbrugerblad om rejser, med abonnementsdistribution, der udgives i Danmark”.

Første udgave af Check In Billund, efter overtagelsen, udkommer den 27. oktober. Ansvarshavende redaktør af bladet bliver Christian Peschardt.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.