59,7 millioner turister i New York i 2016

new yorkPå ITB Berlin afslørede NYC & Company sine forventninger til 2016 og løftede sløret for nye tiltag i det ’nye’ New York City, som venter 59,7 millioner besøgende, hvilket er rekord for syvende år i træk.

”Det er ikke overraskende – men stadig spændende – at 2016 vil blive endnu et rekordår. Jeg vil gerne rette en tak til New Yorks virksomheder, kunstnere og alle de newyorkere, som fortsat gør vores by til et attraktivt rejsemål”, sagde Bill de Blasio, New Yorks borgmester.

Ud af de 59,7 millioner forventes 12,7 millioner at være internationale turister.

Samtidig indgår New York & Company et nyt samarbejde med Atlantic Link, der for fremtiden repræsenterer New York City på det Skandinaviske marked: ”Vi er utrolig glade for, at New York & Company har tiltro til os, og ønsker at styrke aktiviteten i Norden. Det er en klar tendens i de nordiske lande, at en rejse til New York langt fra er en engangsoplevelse,” siger Karin Gert Nielsen, CEO, Atlantic Link. ”Folk vil gerne tilbage og genopleve eller opleve nye ting.”

New York City er nationens mest aktive spiller i forhold til udvikling af hoteller med 107.000 hotelværelser til rådighed i år og en forventning om over 133.000 værelser ved udgangen af 2019. New York City har aldrig været mere tilgængelig med omfattende forbedringer af infrastrukturen i alle fem bydele, der gør er det lettere at komme rundt i byen.

I 2015 kunne New York City byde velkommen til 58,3 millioner turister, hvilket var sjette år i træk med rekord. 12,3 millioner var internationale turister.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.