Franske hoteller dømt for prisaftaler

De franske myndigheder har fundet dokumentation for, at i alt seks luksushoteller i det centrale Paris har aftalt faste og ensartede priser på overnatninger. Ifølge Jyllands-Posten har priserne været aftalt til mindst 5.200 kr. pr. nat for en given værelsestype.
Luksushotellet Crillon har fået den største bøde på i alt 1,8 mio. kr. mens de andre fem hoteller er blevet idømt bøder på mellem 410.000 og 857.000 kr. De seks dømte hoteller er, udover Crillon, George V, Ritz, Plaza Athenee, Meurice og Bristol.

Hotellerne, som alle har restauranter, der er listet i Michelin-guiden og an række andre femstjerende faciliteter som swimmingpools med spa samt luksussuiter, har værelsespriser, der starter ved 3.700 kr. mens de dyreste suiter løber op i ca. 44.000 kr. pr. nat.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.