Ole Mortensen væk fra TQ3

Adm. direktør for TQ3 Travel Solutions Danmark og chef for TQ3 i en række andre lande, Ole Mortensen, forlod tirsdag uventet det store erhvervsrejsebureau. Han afløses af TQ3’s nordiske direktør, Thomas Lundberg, der sidste år kom til TQ3 fra en chefstilling i et andet stort erhvervsrejsebureau, CWT.41-årige Thomas Lundberg begyndte sin karriere hos det daværende DFDS Rejsebureau, der senere blev til TQ3 – efter først at være fusioneret med Mærsk Travel; i øvrigt med Ole Mortensen som direktør.
Thomas Lundberg, der bl.a. har en MBA-uddannelse, afløste som nordisk direktør for TQ3 Ole Mortensen, der i fjor rykkede til Bremen og TQ3’s europæiske ledelse og fik ansvar for en række små og mellemstore lande i og uden for Europa, bl.a. Norden.Det var tirsdag aften ikke muligt at træffe Ole Mortensen, men Thomas Lundberg bekræfter Take Off’s oplysninger.”Jeg kan bekræfte, at Ole Mortensen i dag er fratrådt TQ3, men vi er ikke blevet informeret om de nærmere omstændigheder. Der er et informationsmøde (i dag) onsdag, men jeg ved ikke, hvor meget vi her får at vide,” siger Thomas Lundberg og tilføjer:”Ole har været på TQ3’s europæiske hovedkvarter i Bremen med ansvar for TQ3 i en række lande, og han har dermed ikke haft nogen stor indflydelse på dag-til-dag arbejdet her i Danmark eller Norden. Jeg har haft et tæt samarbejde med Ole, som har været en god støtte for mig og jeg har draget megen nytte af hans erfaring. Ole har ydet en stor indsats for TQ3, så det er en underlig dag. Samtidig er det også en stor tillidserklæring fra den europæiske ledelse, at jeg nu overtager ansvaret som adm. direktør for det danske selskab og samtidig indtræder i TQ3’s europæiske ledergruppe. At Ole fratræder ændrer intet på TQ3’s strategi for Norden.”TQ3 Travel Solutions er ligeligt ejet af to af verdens ledende internationale rejsevirksomheder: amerikanske Maritz og tyske TUI.
I Danmark har TQ3 lige over 200 ansatte – primært på hovedkvarteret på Gl. Køge Landevej i Valby, men også med kontorer i Aalborg, Aalborg Lufthavn, Billund Lufthavn, Herning, Københavns Lufthavn, Odense og Århus, oplyser TQ3 Danmarks hjemmeside.

Skrevet af