ANA’s amerikanske kontor ransaget af FBI


Agenter fra FBI ransagede kontoret I Los Angeles torsdag i sidste uge, og det japanske flyselskab hævder, at de ikke kender grunden til ransagningen og ikke er bekendt med hvilke mistanker FBI har. ANA reservation og billetudstedelse var lukket i flere timer, som følge af politiaktionen.

I februar udtalte FBI, i samarbejde med Europæiske myndigheder, at man undersøgte en mulig kartel aftale i cargo branchen. En talskvinde for ANA siger at “det er uklart om ransagningen i Los Angeles har noget at gøre med cargo undersøgelsen” og tilføjer “Vi prøver at opklare grunden til ransagningen, men det er ikke forbundet med vores operationer eller med terrorisme”

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.