Choice bliver røgfri i Skandinavien

1. januar 2007 bliver Choice Skandinaviens første røgfrie hotelkæde. I alt 5500 rygerværelser bliver i øjeblikket renset, så alle kædens 23.000 hotelværelser på de 152 hoteller vil være helt røgfri efter nytår. Herunder de 17 danske hoteller, der er med i kæden.

”Efterspørgslen på røgfrie værelser er så massiv, at det er et naturligt skridt for os at tage. I en undersøgelse har 89 pct. af vore gæster sagt, at de ønsker helt røgfrie hoteller – og det gælder både danske og udenlandske gæster.  Selv rygere ønsker at sove og spise i røgfrie omgivelser – og vi ønsker også at give vore ansatte et røgfrit miljø at arbejde i, siger salgs- og marketingdirektør i Choice Hotels Denmark, Jens Mathiesen. Mathiesen mener ikke, at de tiltag på rygeområdet, der er lavet rent lovmæssigt, er tydelige nok.

”Men uanset hvad regeringen gør, så er det vores pligt at sikre kunder og ansatte mod ufrivillig røg, siger Jens Mathiesen, der understreger at rygere fortsat er meget velkomne på Choice hotellerne. Fra 1. januar må de blot ryge udendørs – dog under behagelige former. Choice vil nemlig indrette specielle udendørs rygepladser med varmelamper m.m.

Skrevet af