Spies’ jordomrejser revet væk

Yderligere ca. 60 står på en venteliste til A330-flyet, der letter fra København den 22. april med første stop ved Niagara Falls i Canada.


Rejsen er med til at markere Spies’ 50 års jubilæum og er inspireret af et gammelt fødselsdagsønske fra Simon Spies ”Jeg ønsker mig en globus – i naturlig størrelse….”

Ifølge direktør Jan Vendelboe har de på grund af den store interesse undersøgt muligheden for at sende endnu et fly jorden rundt. Det kan dog ikke lade sig gøre i 2006.

De mange par som har tilmeldt sig rejsen ledsages af 10 rejseledere og en læge – nøjagtig som man kender det fra krydstogtskibene. Faktisk er jordomrejsen et “flyvende krydstogt”.

I planlægningsarbejdet er Spies dog løbet ind i et “trappe-problem”. På Borneo skal flyet ekstraordinært lande i Sandakan, der ligger tæt på et center for udstødte orangutangs. Men flyet fra MyTravel Airways er så højt, at
lufthavnen ikke har en trappe, der kan nå op til døren. Man har dog lovet at fremskaffe én inden flyet kommer omkring den 1. maj.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.