Visumkrav skaber problemer for kinesere

First Travel er specialiseret i, at arrangere rejser for kinesere, der gerne vil til Danmark, men hos bureauet er oplevelsen, at de kinesiske rejsebureauer prioriterer Danmark sidst blandt de nordiske lande, fordi det er svært at få turistvisum.

Konsulent i First Travel Nghi Que Ma siger, at kinesiske turister også ofte bliver mødt med ventetid og spørgsmål fra det danske grænsepoliti.

Meldingen er den samme fra Kandy Travel i København. Selskabet modtager kun kinesere på forretningsvisum, da det er for besværligt at søge turistvisum.

Bureauet Peace Travel i Shanghai oplyser, at når der bliver søgt om et visum, venter gæsten typisk i fem til seks uger og søger så visum til et andet land i stedet. Bureauet håber, det bliver muligt med et hurtigere svar, også selvom det er et afslag. Søger en kineser turistvisum til Norge, og bliver afvist, kommer svaret allerede efter en uge eller to.

(Jyllands-Posten 4.8.2006)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.