Momsfusk i Bella Center


Det var klart ulovligt, da Bella Center fratrak momsen af advokathonorarer på hele 11 mio. kr, da centeret varetog salget af en aktiepost i selskabet, tilhørende bl.a. Danske Bank og Nordea. Det har skattemyndighederne slået fast efter at have gransket Bella centers regnskaber.

Det er mangemillionæren Carsten Berger, der har fået medhold i, at messecenterets bestyrelse for to år siden var galt afmarcheret, da den fratrak momsen på det store advokatsalær. Salæret gik i øvrigt til bl.a. et af messecenterets bestyrelsesmedlemmer, advokat Olaf Engell, som var engageret til at forestå aktiesalget.

Carsten Berger orienterede skriftligt samtlige bestyrelsesmedlemmer om den formodede ulovlighed med momsfuskeriet, men alligevel valgte samtlige bestyrelsesmedlemmer at underskrive regnskabet, skriver epn.dk.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.