Lego kommer med overskud på 705 mill.

En af deres helt store kunder Lege-koncernen er på rette kurs og trukket ud af den økonomiske krise selskabet befandt sig i for et år siden.

Lege-koncernen, der solgte sin flyflåde af tre jetmaskiner for næsten et år siden, har siden været storforbruger af flysæder ud af Billund Lufthavn.

”Vi kan nu fastslå at koncernen er kommet ud af en alvorlig likviditetskrise og er på rette kurs. Alle unødvendige udgifter er renset ud af koncernens drift. Salget af Legoland og Hotel Legoland gav koncernen en økonomisk indsprøjtning, der nu betyder vi kommer ud med et overskud på 705 millioner kroner,” sagde Jørgen Vig, administrerende direktør i Lego-koncernen på et pressemøde på Hotel Legoland

Lego lukker fabrikker i udlandet og ser nu grundigt på driften i Billund, hvor der også skal spares. Men det ligger fast at hovedsædet fortsat bliver i Billund.    

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.