Lufthavnsdirektører forgyldesAdm. direktør Niels Boserup og Kjeld Binger fra topledelsen i Københavns Lufthavne fik i 2004 en lønfremgang på 64%.

En ny bonusordning løfter deres aflønning fra 6,1 mio. kr. i 2003 til 10 mio. kr. i 2004. For de fire direktører i den samlede direktion giver den ny ordning i alt 5,5 mio. kr. ekstra. Pengene udbetales efter 2006, hvor de tre forløbne år evalueres samlet, skriver Børsen.Københavns Lufthavn fik sidste år et overskud på 817 mio. kroner, en stigning på over en tredjedel. Det seneste gigantoverskud kom ud af en samlet omsætning på næsten 2,5 milliarder kroner.I øvrigt siger direktør Kjeld Binger fra lufthavnens internationale afdeling til Børsen, at Københavns Lufthavn har kig på nye investeringer i udlandet, denne gang i Bulgarien. “Vi går efter lufthavne, hvor der er mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel.”

Det bulgarske trafikministerium har valgt Københavns Lufthavn som en af fem mulige købere til at overtage driften i 35 år af to lufthavne ved Sortehavet, Varna og Burgas.Københavns Lufthavn har i forvejen investeringer i lufthavne i Mexico, Kina og Storbritannien.I øvrigt satte Københavns Lufthavne sidste år ny passagerrekord med 19 mio.

Skrevet af