Easycruise flytter til Caribien


Easycruise (www.easycruise.com) har haft så stor succes første sommer  i St Tropez  og Porto Fino ved den franske og italienske riviera, at selskabet i vinter starter krydstogter i Caribien.

Her er det planen, at EasyCruise, sætter et krydstogtsskib ind med faste afgange mellem: Bridgetown på Barbados (Lørdag og søndag), Kingstown på St Vincent (Mandag), Fort de France på Martinique (Tirsdag), Bequia på Grenadinerne (Onsdag), St Georges på Grenada (Torsdag) og Castries på St Lucia (Fredag).

Priserne vil gå fra 52 dollars (320 kr. ) til 288 dollars ( 1.1775 kr.) pr. kahyt. EasyCruise går helt modsat andre krydstogsrederier med små kahytter, faste havne, ingen swimmingpool eller underholdning og betaling ombord for mad og rengøring af værelset.

Skibet ligger i havn til kl. 04.00 om morgenen, så gæsterne kan gå i land og more sig udenfor skibet. Anløbstidspunkt i næste havn er omkring kl. 13.00. I første sæson har der været 90 nationaliteter på skibet og en gennemsnitsalder på 33 år. De største grupper kom fra Storbritannien og USA. Næste sommer vil Easycruise sætte et skib mere ind på Athen (Fredag), Mykonos (Lørdag), Patmos (Søndag), Rhodes (Mandag), Heraklion, Kreta  (Tirsdag), Hania, Kreta (Onsdag) og Milos (Torsdag).

I vinteren 06/07 arbejdes med den persiske Golf som destination med Dubai, Forenede Arabiske Nationer og Emiraterne.

Skrevet af