Første ø i palmen færdig

David Beckham, Bill Clinton, Michael Jackson og Michael Schumacher har alle været forbi, for at kigge på huse på Dubais storstilede ø-palme-projekt The Palm Jumeirah. Det er en kunstig ø, lavet af oppumpet sand fra havet, og det tog 14.000 arbejder fem år at rejse den. 

Den kunstige palme skal være med til at gøre Dubai til verdens mest eksklusive turistdestination.

Øen får 4000 boliger og 32 hoteller med plads til 25.000 gæster. Der skal laves endnu to øer, og de forventes færdige i 2010. Pris: 14 milliarder dollars.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.