Flere danskere misser fly

Gouda vurderer, at der fra 2004 til 2005 var 30 pct. flere i antallet af danskere, der kom for sent, da de skulle skifte fly i en udenlandsk lufthavn.

Gouda måtte betale for at ca. 1000 personer kunne komme videre og evt. for en hotelovernatning. Direktør Jesper Kjeldsgaard mener dog, at der er langt flere end de 1000, som ikke når deres fly.

Alt for mange undervurderer, hvor lang tid det tager at skifte fly og det er som regel i de store lufthavne som Amsterdam, Frankfurt og London, at det går galt.
(Politiken 18.2.2006)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.