Gadeoptøjer større pr-værdi end MTV-show


Hvis MTV-showet var god reklame for København, så er urolighederne på Nørrebro det i endnu højere grad. Det mener Frederik Preisler, kreativ direktør i reklamebureauet Propaganda McCann. Han peger på, at København bliver sat på verdenskortet og åbner øjnene op for, at vores hovedstad ikke er en del af Sverige.

Hos Wonderful Copenhagen er kommentaren: ”Vi er ude i gisninger, for det er meget svært at sige, hvad den slags betyder for turismen. Sidste år frygtede vi, at Muhammedkrisen ville give et hak, men ikke desto mindre steg turismen med fem procent i København,” siger Mette Dehl-Jensen, pressechef for Wonderful Copenhagen, som dog understreger, at der ikke er set nogen turismeeffekt i Frankrig efter de store gadeoptøjer sidste år.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.