CWT lukker i Københavns Lufthavn

Carlson Wagonlit, CWT, lukker efter 14 år i Københavns Lufthavn og flytter aktiviteterne til hovedkontoret i Imperial-huset i København.

Papirbilletter og andre rejsepapirer, der fortsat kræver fysisk udlevering i Kastrup, vil dog stadig kunne afhentes hos CWTs leverandører.

“Vores kunder vil ikke opleve nogen ændring på den afhentningsservice, som de hidtil har haft adgang til. Derimod vil kunderne opleve en styrket service uden for de normale åbningstider, med adgang til en lang række services fra tidlig morgen til sen aften,” siger CWT.

“Vi har gennem de sidste 12 måneder set en kraftig reduktion i antallet af papirbilletter som skal udleveres, grundet den succes vi har haft med elektroniske billetter. Vores kunder har simpelthen taget den elektroniske billet til sig, og vi har i dag den højeste procentandel af elektroniske billetter i Europa,” siger Torben Rodenberg, Account Management Direktør, CWT og fortsætter:

“Samtidigt har der været et stadigt stigende behov for specielle services til vores kunder uden for normal arbejdstid; en service som kræver personale med specialviden og -uddannelse. Det være sig hjælp til online reservationer, hjælp til rejsende på farten, eller helt specielle ydelser som sygetransport og sømandstransport. Ved at samle aktiviteterne på vores hovedkontor i København kan vi yde en bedre og udvidet service uden for vores normale åbningstid, og dermed imødekomme vores kunders ændrede reservationsvaner og servicebehov.”

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.