Nye flyregler ikke gode nok

EU-kommissionen betegner i morgen torsdag som ”en stor dag for flypassagererne” på baggrund af ikrafttrædenen af et nyt regelsæt på flyområdet, der skal sikre flypassagerer en kompensation, hvis de ikke kan komme med det fly, de har billet til, pga. aflysninger eller overbookinger. Hos Forbrugerrådet er jubelen ikke lige så stor som i EU-kommissionen. Ifølge chefkonsulent, Benedicte Federspiel, som deltog i forhandlingerne, er de nye regler en forbedring, men langt fra gode nok. Hun fremhæver bl.a. det faktum ved de nye regler, at hvis flyet er mere end fem timer forsinket, så får kunden tilbudt en refusion men ikke en anden rejse.
(Børsen, 16/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.