Med Ryanair til USA for 75 kr

CEO for Ryanair Michael O’Leary har sagt til det internationale fly-magasin Flight International, at hans selskab arbejder med planer om at beflyve seks amerikanske byer direkte fra sine europæiske baser.

Han venter priser så lave som USD 12, mens lønsomheden skal styrkes gennem salg af mad, toldfrie varer og underholdningen undervejs. Selskabet skal operere uafhængigt af Ryanair og tilbyde første klasse på de transatlantiske ruter.


Selskabet skal bruge 50 widebody Airbus A350 eller Boeing 787 til ruterne, som skal gå til blandt andet Baltimore, Providence, Rhode Island og Long Island.


Det er EU-US open skies aftalen, der træder I kraft til august, som har gjort planerne realisable og det ventes de nuværende leverandører på de tansatlantiske ruter vil blive tvunget til at konkurrere.


O’Leary sagde, at selskabet i 2009 vil transportere 70 mio. passagerer mellem sine 23 baser i Europa og at det er relativt simpelt at øge med 40-50 langdistancefly til USA.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.