Prins Alwaleed køber ny hotelkæde

Den saudiarabiske investor, prins Alwaleed bin Talal  har sammen med et ejendomsfirma i Los Angeles købt det canadiske selskab Fairmont Hotels og Resorts. Prisen er med selskabets gæld 3,9 mia. dollars, omkring 24 mia. kroner.

Meningen er, at Fairmont Hotels skal arbejde tæt sammen med Raffles Holdings i Singapore. De to hotelkæder kontrollerer nu 120 hoteller i 24 lande, bl.a. i USA, Mexico, England, Kenya, Monaco, Canada og Forenede Arabiske Emirater. “Fairmont og Raffles er strategisk fortrinlige sammen på grund af hotellernes historie, kendte navne og hoteller forskellige steder. Sammen danner de to kæder en ideel platform for fortsat international ekspansion,” siger prins Alwaleed.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.