Forhandlinger om salg af FlyMe

Bobestyreren i konkursboet efter det svenske lavprisselskab FlyMe ligger i forhandlinger med et svensk konsortium af investorer, som overvejer at overtage stumperne af lavprisselskabet FlyMe, som gik konkurs i sidste uge.

Dermed er der stadig håb for de ansatte i det konkursramte selskab, mens det er usandsynligt at salget vil indbringe tilstrækkeligt med penge til, at kreditorerne dækkes ind.

Den svenske Luftfartsstyrelse afviser, at konkursboet har indleveret en formel ansøgning om nye trafikrettigheder, hvilket er en forudsætning for at genoptage operationerne. Men LFV’s informationschef bekræftede i går, at der har været afholdt møder med konkursboet, for at undersøge mulighederne for at opnå en fornyelse af trafikrettighederne.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.