Storaktionær har mistillid til Bella Centers bestyrelse


Den københavnske forretningsmand Carsten Berger overraskede i går ved at nedskrive værdien af sin koncerns aktier i Bella Center betragteligt. Ifølge epn.dk er nedskrivningen på mere end 75 %.

Det sker på trods af, at Bella Center formentlig er på vej med et rekordregnskab. Carsten Berger siger, at nedskrivningen kommer fordi han har mistet tilliden til bestyrelsen i Bella Center. ”Jeg er jo nødt til at give et retvisende billede af mine regnskaber. Og da jeg simpelthen ikke aner, hvad bestyrelsen for Bella Center foretager sig, har jeg set mig nødsaget til at nedskrive værdien af mine aktier i centret med over 75 pct.” forklarer forretningsmanden. Berger fortsætter: ”Men med en bestyrelse med styr på tingene vil Bella Center have endog meget store potentialer. Derfor har jeg valgt ikke at sælge mine aktier, men foreløbig stille mig afventende”.

Carsten Berger kontrollerer 17 % af aktierne i udstillingscenteret. De øvrige storaktionærer er Københavns Kommune og rigmanden Michael Kaa Andersen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.