7.700 nye hotelværelser i Stockholm

Hvis alle hotelprojekter i fagbladet Restauratörens kortlægning bliver til noget, vil Stockholm få en vækst på omkring 7.700 værelser, hvilket betyder en kapacitetsforøgelse på knap 26%. Indtil 2016 er der planlagt over 1.000 værelser i gennemsnit hvert år.

 

Det skulle føre til overkapacitet, men set i bakspejlet har Stockholm øget hotelkapaciteten med omkring 50% i den forgangne tiårsperiode og det uden det er gået ud over hverken prisniveau eller belægning.

 

De seneste år er flere af de største hotelprojekter bygget i Stockholms indre by. ’Restauratören’s kortlægning viser, at der de nærmeste år bliver bygget flest hotelværelser i nærheden af attraktioner, som tiltrækker besøg, som f. eks. de nye fodboldbaner, samt ved store projekter, som i sig selv skal tiltrække besøg, som f. eks. milliardsatsningerne Huddinge Resort og det planlagte forlystelsesanlæg i Hågelbyparken.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.