7% flere overnatninger i Stockholm

800px-Strommen_2007I juli nåede Stockholm op på 1,4 millioner turistovernatninger. Det er 92.000 flere end i samme måned sidste år, fremgår det af tal fra Stockholm Visitors Board.

I år til dato er der registreret 6,69 millioner overnatninger i Stockholmområdet, hvilket svarer til en vækst i forhold til sidste år på 8%, hvilket også er rekord, skriver travelreport.se.

Væksten i juli kommer især fra internationale gæster. Målgrupperne i Europa øgede med 11% og fra resten af verden med 20%. Juli viser også en positiv udvikling for de store markeder: Tyskland +2%, Storbritannien +19%, USA +10%, Italien +21% og Spanien +38%.

Juli er den største turistmåned i Stockholm, som styrker sin position overfor det øvrige Sverige. Udviklingen i  Sverige som helhed lå på -1% i juli og indtil nu i år på +2%.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.