7 projekter i Destination Ringkøbing Fjord

”I juli har der for første gang i mange år ikke været total udsolgt af feriehuse hos Destination Ringkøbing Fjord. Tallene viser, at det er utroligt vigtig at være fremadsynet, når det handler om turisme. Konkurrencen er skærpet både nationalt og internationalt og det er ikke længere en selvfølge at turisterne kommer og netop derfor er projekterne meget vigtige,” siger turistchef Lykke Nielsen Høj.

 

Introduktionsmødet foregår kl. 13.00 – 15.30 på Beach Bowl i Søndervig. Tilmelding senest den 22. oktober på mt@visitvest.dk eller tlf. 70 22 70 01.

 

Med godt fire millioner årlige turistovernatninger, er Destination Ringkøbing Fjord den største kystturisme destination i Danmark.

 

De syv projekter, der løber over en to-årig periode, omhandler: Den Digitale Destination, som skal sikre rammerne for etablering af en digital tilstedeværelse og et bedre online værtskab. Energivenlige feriehuse, der har fokus på energirenovering og energimærkning af feriehuse. Ringkøbing Fjord Oplevelsesnet, som vil udnytte fjordens store potentiale for aktiv vandsport og naturoplevelser. Fremtidens Superstrand, der ser på hvad fremtidens strande skal tilbyde gæsterne. Synlighed, der vil forbedre destinationens digitale turistinformation. Mikrodestination Bork, som arbejder med at udvikle Bork Havns turismepotentiale. Mikrodestination Hvide Sande og Søndervig, som arbejder med visuel identitet, vækst og udvikling for de to destinationer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.