Skicharter til Bulgarien

“Det er efterhånden svært at finde nye skirejsemål I Alperne. Alle de gode områder er opdaget. Vi vil gerne give folk noget nyt til en fornuftig pris. Derfor starter vi skicharter til Bulgarien. Her kan man få en skirejse som ligger 20 – 30 procent under den tilsvarende kvalitet i Alperne,” siger Lars Henriksen, Sales manager, Øster Lindet.

Han besøgte fire områder i Bulgarien for at finde et nyt skirejsemål i vinter.

“Tre af dem var ikke noget værd, men Bansko er godt. Det er snesikkert fra 925 – 2.600 meters højde og snekanoner og har gode hoteller. Et fransk firma har pumpet masser af penge i liftsystemet, så det nu har en kapacitet på 73.000 i timen. Desuden er der offpiste og langrend. Et minus er, at der er 65 km på pisterne, det vil dog blive udbygget.

Vi kan se hvordan Bulgarien boomer som ferieland om sommeren. Det vigtigste er prisen. For det et tre stjernet hotel koster i Østrig får man et fire stjernet plus i Bulgarien.

En familie med to voksne og to børn vil typisk bruge 20.000 – 30.000 på en skiferie. I Bulgarien vil den koste omkring 20.000.

En halv liter fadøl koster i Italien og Østrig 25 – 50 kr. I Bulgarien koster den 7 – 10 kr. Skiferien i Bulgarien vil henvende sig til familier med børn, grupper og dem som ikke er til det vilde ski. Dem som tager til de store steder i Norge, og små steder i Østrig,” siger Lars Henriksen til Stand By.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.