Turister vil fortsætte ferien i Thailand

Trods katastrofen i Thailand er der turister i landet, som ikke har lyst til at tage hjem før tid. Dermed er de havnet i et dilemma, fordi de kan blive tvunget til at tage hjem før tid, da de fleste charterfly er indstillet pga. katastrofen. Hvis de ikke vil tage med et af evakueringsflyene hjem, må de selv punge ud. ” Der er tale om nogle stykker i områder som Kata Beach eller Karon Beach, ligesom vi har nogle gæster, som rejser rundt på egen hånd i Sydthailand,” siger Star Tours salgschef, Stig Elling, som regner med at have de sidste gæster hjemme lørdag eller søndag.
(Jyllands-Posten, 2/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.