Sterling-chef: Nødvendig konsolidering

”Jeg mener der er et klart behov for konsolidering blandt lavprisselskaberne i Norden, og jeg synes det er positivt, at Norwegian har Købt FlyNordic”. Sådan kommenterer Sterlings topchef, Almar Örn Hilmarsson det norske lavprisselskabs køb af det svenske lavprisselskab, FlyNordic. Hilmarsson henviser også til, at markedet er modent til sammenlægninger efter det svenske lavprisselskab FlyMe’s exit fra markedet.

Sterling-chefen peger også på, at Sterling har et velfungerende samarbejde med Norwegian på ruterne mellem København og Oslo, og han afviser ikke, at samarbejdet kan udvides til også at omfatte flyvninger mellem Danmark og Sverige: ”Sterling er generelt positiv og åben overfor samarbejde, og vi har gode erfaringer med det samarbejde, vi allerede har med Norwegian” siger han til Stand By.

Sterling er med Norwegians opkøb af FlyNordic ikke længere Skandinaviens største selskab. Sidste år transporterede Sterling ca. 4,2 mio. rejsende, ifølge Almar Hilmarsson, Mens Norwegian og FlyNordic tilsammen nåede op på omkring 6,3 mio. rejsende.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.