Sommer i Sverige

Det er nu muligt at komme på ture til Garpens Fyrplats midt i Østersøen, og endda, hvis man har den slags lyster, at leje hele øen for sig selv.

På Garpen bor man i de gamle fyrmesterassistentboliger og kan altså med andre ord falde i søvn alene til bølgernes brusen. Øen ligger 15 minutters sejlads ud for Bergkvara på Sveriges sydøstlige kyst.

Eller tag til Gotland og nyd blandt andet trøfler, chokolade, vin, rom og endda en prisbelønnet grappa. Fine olier, vineddiker, krydderier og te, brød og bagværk er andre af de kulinariske fristelser, som øen har at byde på.

Årets svenske kro i 2005, “50 kvadrat”, blev da også fundet på Gotland. Man kan også komme på rundtur i Skærgården, se sveriges smukkeste park Ronneby Brunnspark, vandre på Utklippan, gå på strandeventyr med sand og klipper i Halland eller opleve den dansk-svenske historie på mobiltelefonen med Instant Phone Guide til Halland.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.