Easyjet øger fra København

Easyjet introducerer 17. december sin tredje ny rute fra CPH – denne gang til sydengelske Bristol. I forvejen flyver lavprisselskabet fra København til tre London Stansted og – fra 11. december – også til Newcastle og Bristol.DOBBELT SÅ MANGE LAVPRISPASSAGERER I CPH
Inden årets udgang forventes antallet af lavprispassagerer i CPH at overstige en million, dobbelt så mange som i 2002. I årets første ni måneder steg tallet til 840.000 lavprispassagerer – 6% af CPH’s samlede trafik, og tendensen ser ud til at fortsætte.Trille Tang Dalsgaard, chef for Airline Relations i CPH: “Lavprisrejser henvender sig til et nyt marked, der ikke tidligere har overvejet flyrejsen på grund af prisen. Derfor sker der en naturlig markedsudvidelse. Sammenligner vi os med andre lufthavne, har vi med 6% endnu kun set begyndelsen her i Danmark. Næsten 40% af alle britiske indenrigspassagerer flyver nu lavpris, og fra årsskiftet 2004/2005 forventes tallet at nå 50%.”Lavprisselskaber og destinationer fra Københavns Lufthavn:
Easyjet: London Stansted, Newcastle (fra 11. december) og Bristol (fra 17. december)


Iceland Express: Reykjavik


Snowflake: Alicante, Athen, Bologna, Istanbul, Lissabon, Malaga, Mallorca, Pristina og Sarajevo.
Sterling: Alicante, Barcelona, Bergamo (Milano), Gran Canaria, Kreta, Malaga, Mallorca, Nice, Oslo, Rom, Stockholm og Tenerife.
Virgin Express: Bruxelles.

Skrevet af