Københavns Lufthavn får egne check-in automater

Købehavns Lufthavn har i det 5-stjernede hotels lobby opstillet to af sine nye selvbetjenings check-in automater, som samler flyselskaberne i én automat.I første omgang kan flypassagerer hos Sterling, KLM og Icelandair benytte Smart Check.

Mange andre flyselskaber arbejder på at deltage i Smart Check – i løbet af foråret forventes British Airways og Iberia på terminalerne, og til maj, når de amerikanske flyselskaber Delta Air Lines og Continental starter med at flyve dagligt fra Kastrup, forventes de ligeledes at blive koblet på systemet.Allan Agerholm, adm. direktør for Hilton Copenhagen Airport: ”Vi arbejder konstant på at finde nye måder at gøre vores gæsters ophold mere behageligt. Med disse automater får gæsterne større fleksibilitet samt mulighed for at nyde hotellet i længere tid, da de kan checke ind allerede på hotellet.”Passenger Services Co-ordinator Camilla Scholz, Købehavns Lufthavn:

”De nye automater ejes af os og indbyder til, at passageren kan fortage check-in ligegyldigt, hvilket af de tre flyselskaber man skal med. Vi håber med tiden at få alle flyselskaber koblet på, så vi kun har én slags check-in automater. Dermed bliver kundeservicen forbedret, idet passageren kan checke ind på alle automater og ikke behøver at gå fra den ene ende til den anden for at finde den rigtige check-in automat.”

Skrevet af