Strejke i Kastrup afblæst


Strejken blandt chaufførerne på tankbilerne i Københavns Lufthavn er afblæst, og de 67 strejkende chauffører er igen gået i arbejde. Afbrydelsen af arbejdsnedlæggelsen blev besluttet på et møde tidligt i morges.

Chaufførernes strejke havde kun minimal indflydelse på trafikafviklingen i gr. Således blev kun 10 ud af i alt ca. 800 starter og landinger berørt af arbejdsnedlæggelsen. Underdirektør i Københavns Lufthavne A/S, Mogens Kornbo, siger: ”Det er gået fint, alt taget i betragtning. Benzinselskabernes ledende personale har haft mulighed forat tanke nogle fly, og så har flyselskaberne planlagt og tanket andre steder i Europa”, skriver Børsen.dk

Ifølge tillidsmanden for de strejkende, Tom Jensen, håber chaufførerne nu at få gang i forhandlingerne om en ny overenskomst mellem fagforbundet 3F og Benzin- og Oliebranchens Arbejdsgiverforening.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.