Sussi og Leo scorer millionkontrakt

Hele Danmarks Sussi og Leo har nemlig skrevet en ny kontrakt for resten af året og hele næste år med spillestedet Ritz i Frederikshavn. Og parret kommer til at tjene rigtig mange penge, skriver Ekstra Bladet.

Honoraret er ’betydeligt større end det, vi i sin tid fik for at spille på Skansen i Skagen, og det honorar lød på 5,8 millioner for fem år’, praler duoen i en pressemeddelelse.

Den præcise honorarstørrelse synes Sussi ikke kommer folk ved, sagde hun til Ekstra Bladet, men hun siger, at parret er meget tilfreds.

Med hensyn til repertoiret siger Susse:

”Vi vil spille de gode sange, vi plejer at fyre af. Men i år har vi også arbejdet på nogle Abba-numre, og vi har også lært den der ’Summer of ’69’ med Bryan Adams, som er så populær i øjeblikket”.

Men Sussi og Leo vil også selv prøve kræfter med sangskriveriet:
”Vi har planer om at skrive vores egen musik til vinter.
Det bliver
guitarrock i dur med ’Smoke On The Water’. Vi er begge kreative, men det bliver nok mest Leo, der vil stå for teksten. Det er han bedst til”.

Parret stoppede på Skansen i Skagen i 2003 og købte i februar 2004 Ritz i Frederikshavn, hvor de selv har spillet op til dans hver weekend siden.

”Men vi solgte det. Vi er kunstnere, ikke forretningsfolk. Kontorarbejde er ikke os”, forklarer Sussi.

Skrevet af