Royal Cliff i Travel Hall of Fame

Royal Cliff Beach Resort i Pattaya i Thailand er blevet medlem af den eftertragtede klub “Travel Hall of Fame.” i Asien.

Prisen uddeles af branchebladet TTG Asien, som hvert år uddeler travel awards til bedste flyselskab, hotel, biludlejning osv. som afslutning på IT&CM-messen.

Royal Cliff fik prisen som bedste Beach resort i Asien for 11 år i træk. Har man fået prisen 10 gange i alt kommer man ind i “Travel Hall of Fame.”

“Jeg er stolt og glad. Vi har bygget Royal Cliff Beach Resort op som et femstjernet hotel med små 1.200 værelser. Men vi er stadig så friske og initiativrige som dengang vi startede,” siger Panga Vathanakul, direktør og ejer af Royal Cliff til Stand By.

Hun driver Royal Cliff sammen med sin søn og direktør Alexander Haeusler. Royal Cliff er i gang med en udvidelse af kongresafdelingen fra plads til 5.000 mennesker til 8.000 mennesker.

I øjeblikket er der tre medlemmer af “Travel Hall of Fame” i Asien. Det er Singapore Airlines, Singapore Changi Airport og Hertz Asia-Pacific.

Skrevet af