Finnair øger med 40% på Asien

Mens Finnairs rutetrafik som helhed øgede med 20,9% i marts sammenholdt med samme måned sidste år, øgede trafikken på de asiatiske ruter med ikke mindre end 40,1%.

På den asiatiske rutetrafik var der tale om en kapacitetsforøgelse I forhold til marts 2006 på ikke mindre end 34,5%, men da passagertallet samtidig øgedes med 40,1%, kunne Finnair konstatere en load factor på de asiatiske ruter på 81,9%, hvilket er en stigning på 3,3 procentpoint.

På de transatlantiske ruter blev kapaciteten reduceret med 11,2%, hvilket førte til en load factor på 86,1% – en stigning på 4,2 procentpoint. Til gengæld faldt selskabets RPK på disse ruter med 6,6%.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.