Festivalen handler om smagsoplevelser med udgangspunkt i Danmark og Norden, og Københavns indre by bliver fyldt med smagsoplevelser under madfestivalen.
Festivalen består af arrangementer på byens pladser og restauranter. ”København er den by i Norden med flest stjerner i verdens førende mad-guide Michelin, nemlig 11. Desuden har det klassiske danske frokostbord stor appel i udlandet. Copenhagen Cooking skal på sigt være en turistattraktion,” siger Lars Bernhard Jørgensen, adm. direktør for Wonderful Copenhagen.
Blandt højdepunkterne er:
20.-28. august: FDB’s Madtelt på Kongens Nytorv.
21.-28. august: ParadIS isfestival på Kongens Nytorv
22.-25. august: Delikatesser på Gl. Strand.
22.-26. august: Rådhuspandekager på Nytorv.
23.-25. august Det bedste fra det københavnske køkken – på restauranterne Ketchup, Kong Hans, Noma, Paustian, Premisse og The Dining Room.
25. august: Krebsegilde på Kongens Nytorv.
25.-26. august: Folkekøkken i Nyhavn med mad fra Meyers Køkken&Deli.
Se det detaljerede program på: copenhagencooking.com
Tagget med: Wonderful Copenhagen