København får madfestival

Festivalen handler om smagsoplevelser med udgangspunkt i Danmark og Norden, og Københavns indre by bliver fyldt med smagsoplevelser under madfestivalen.



Festivalen består af arrangementer på byens pladser og restauranter. ”København er den by i Norden med flest stjerner i verdens førende mad-guide Michelin, nemlig 11. Desuden har det klassiske danske frokostbord stor appel i udlandet. Copenhagen Cooking skal på sigt være en turistattraktion,” siger Lars Bernhard Jørgensen, adm. direktør for Wonderful Copenhagen.



Blandt højdepunkterne er:

20.-28. august: FDB’s Madtelt på Kongens Nytorv.

21.-28. august: ParadIS isfestival på Kongens Nytorv

22.-25. august: Delikatesser på Gl. Strand.

22.-26. august: Rådhuspandekager på Nytorv.

23.-25. august Det bedste fra det københavnske køkken – på restauranterne Ketchup, Kong Hans, Noma, Paustian, Premisse og The Dining Room.

25. august: Krebsegilde på Kongens Nytorv.

25.-26. august: Folkekøkken i Nyhavn med mad fra Meyers Køkken&Deli.



Se det detaljerede program på: copenhagencooking.com

Skrevet af