Vil ikke skændes foran politikere

Lovforslaget om passagerafgift og nu også de stigende problemer med offentligt støttede lufthavne skal drøftes i Folketingets Trafikudvalg.

Men hverken Ole Påske, som har rejst debatten eller Peter Bay, som repræsentant for en kommunalt ejet lufthavn, vil være med til at få foretræde for Trafikudvalget og forklare deres forskellige synspunkter.

De siger begge ”Nej Tak”, for som Peter Bay udtrykker det overfor Stand By:

”Der er ikke noget formål at mødes med Trafikudvalget. Indenfor fem minutter ville parterne internt stå og skændes, mens politikerne hørte på det. Det gør bare sagen værre.”

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.