Forbrugerminister slår ned på ugennemsigtige flypriser


Det sker efter avisen Idag.dk’s artikler om flyselskaber, der ulovligt undlader at oplyse den samlede pris på deres rejser inklusiv gebyrer og afgifter på deres hjemmesider.

Forbrugerombudsmanden er i gang med at følge op på sagen over for flere af flyselskaberne, for at sikre, at de overholder prisoplysningsreglerne, fortæller Carina Christensen: ”Forbrugerombudsmanden er i dialog med Sterling Airlines med henblik på også at få dette selskab til at overholde markedsføringslovens regler om prisoplysning i forbindelse med selskabets salg af flybilletter på internettet”, siger ministeren.

Flere udenlandske selskaber overholder heller ikke de danske regler om prisoplysninger, og derfor er Forbrugerombudsmanden også i gang med at undersøge, hvilke muligheder der er for at gribe ind her.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.