For mange kokke…

Forleden mødtes ni chefkokke fra Polen, Sverige, Finland, Norge og Danmark til Nordic Culinary Workshop i Københavns Lufthavn for at udveksle erfaringer, diskutere fødevaretrends og udvikle menuer.



Bag arrangementet stod Select Service Partner (SSP), som driver restauranter i trafikknudepunkter verden over, bl.a. 17 restauranter, barer og cafeer i Københavns Lufthavn.



“SSP prioriterer det kulinariske højt. Vi skal følge med tiden, ligesom vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige kokke,” siger Michael Grann, SSP-chef i Københavns Lufthavn.



Det var tredje gang, SSP holdt Nordic Culinary Workshop. SSP havde inviteret to af Københavns førende kokke, Mikkel Maarbjerg fra restaurant Ensemble og Anders Selmer fra restaurant Noma, som inspiratorer.



SSP vil fremover holde Nordic Culinary Workshop to gange om året.



Måske skulle et punkt være Information. En brand hos Burger King i august i Københavns Lufthavns Terminal 3 har indtil videre lukket fast food-restauranten – men SSP har ikke gjort sig den ulejlighed at opsætte et skilt om, hvornår Burger King genåbner.

Skrevet af