8.000 turister til Færøernes solformørkelse

færøerne: kolturI morgen, fredag, vil fuldstændigt mørke omfatte Færøerne under en total solformørkelse og 8.000 turister er kommet til stede for at dele den historiske begivenhed med de lokale.

Visit Faroe Islands har forberedt sig i lang tid, men andre har forberedt sig endnu længere. Den første hotelbooking kom allerede i 1999, da en person reserverede et værelse på Hotel Hafnia. I dag er hotellerne fuldt bookede i lang tid. For at huse alle har Visit Faroe Islands, sammen med lokale informationscentre, opfordret de lokale til at tilbyde plads.

”Heldigvis har færinger været meget imødekommende, så gæsterne har fået mulighed for at leje deres hjem og lejligheder. Responsen har været så god, at indkvartering i private hjem er tilgængelig til sidste øjeblik”, siger Guðrið Højgaard, direktør for Visit Faroe Islands.

Gæsterne kommer enten med fly eller med et af ​​de 11 krydstogtskibe. Flere koncerter og udstillinger er planlagt for at gøre det til en spændende og mindeværdig oplevelse.

Nogle af verdens største medier, som BBC, Al Jazeera, Sky News, Associated Press og CCTV fra Kina, samt flere nordiske medier vil være til stede.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.