WTO genvælger generalsekretær

Genvalget af den kontroversielle generalsekretær skete med stemmerne 85 for og 14 imod, og kommer efter at han har modtaget massiv opbakning fra WTO’s såkaldte Executive Council.

Frangialli kom til WTO i 1990 som vice-genralsekretær, og har således været med i den omstillingsproces, der har resulteret i, at organisationen i dag hører under FN. I en udtalelse efter genvalget sagde generalsekretæren, at han ser det som en af sine vigtigste opgaver at medvirke til, at den øgede globale turisme medvirker aktivt til at mindske fattigdommen i bl.a. Afrika og Asien.

Organisationen har i øvrigt besluttet at forstærke synligheden som en del af FN ved at ændre navn fra WTO til UNWTO. Ændringen er sat i kraft med umiddelbar virkning.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.