TUR havde publikumsrekord


TUR 2007 nåede op på næsten 50.000 besøgende, viste tælleapparaterne, da messen sluttede i går søndag. Det er det største antal nogensinde i messens 24 årige historie. Alene under fagdagene torsdag og fredag var op mod 20.000 branchefolk forbi messehallerne i Gøteborg.

Messearrangørerne registrerede omkring 4.000 forretningsmøder under messen, som var booket via TUR-messens interaktive mødekalender. Det er til gengæld lidt færre end sidste år. Og udstillerne melder om et godt salg under messen, der havde udstillere fra godt 100 lande.

TUR afholdes næste år fra den 13 til 16. marts.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.