Nyt hotelkompleks på St. Croix skal vende udvikling

Det nye hotel skal ligge ved Annaly Bay, vest for Carambola Beach Resort på St. Croixs nordlige kyst. Hotellerne får 800 til 1.000 værelser, ridecenter, konferencecenter, en cykel-, ride- og løbesti, golfcenter, boligbegygelse og en ”commercial village” med forretninger og restauranter.

Projektet vil blive bygget i løbet af 10 – 15 år. Første spadestik tages i 2007, og det forberedende arbejde er i gang. Bag det store projekt står The Throgmartin Co., et familieejet firma fra Florida.
Det nye hotel vil skabe 1.500 jobs og bringe antallet af hotelværelser tilbage til niveauet, før orkanen Hugo raserede øen i 1989.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.