Piloterne enige

Ved et mæglingsmøde i går blev de tidligere Maersk Air-piloter og Sterling-piloter enige om en aftale, som skal bringe dem alle sammen i en ny samlet forening. Mere end 100 piloter deltog i mødet.
Ledelsen i Sterling har gennem længere tid forsøgt at bringe de to pilotforeninger sammen, fordi Sterling kun ønskede at én forhandlingspart ved de kommende overenskomstforhandlinger.
Der har været en del uro blandt de tidligere Maersk Air-ansatte både i cockpittet og kabinen, fordi deres overenskomst blev opsagt.
Dermed er flere måneders uro bilagt, og nu ventes det, at også de kabineansatte bliver enige efter samme model.
(Jyllands-Posten 22.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.