Nu kommer the-turismen

Først kom populære udflugter og ruter til vin- og champagnedistrikter og whiskyområder. Nu har verden set et nyt turistfænomen: Udflugter til the-områder. Det er thefarmere i Assam og Darjeeling distrikterne i Indien, som har ladet sig inspirere af vin- og whiskysuccessen. De vil nu selv til at starte ruter i thelandet, the prøvesmagning og overnatning på the resorts i thelandet.

Turister kan også få lov til at prøve, hvordan det er selv at plukke the. I forbindelse med the oplevelsen tilbydes også trekking, rafting og golf. Det er hårde tider for te industrien med faldende priser, hård konkurrence og problemer med arbejdskraften i the plantagerne. Så en indtægt fra turister vil være en meget velkommen tilskud til te produktionen.

Den indiske regering har foreløbig  bevilget omkring 25 mio. danske kr. til at udvikle the turistindustrien i Vestbengalen.”Lande har deres egen turistindustri omkring deres produkter. Vi vil udvikle turisme omkring vore te farme,” siger Jhum Shirali, talsmand for  McLeod Russel, som er ved at udvikle seks huse til turisme i den nord-østlige del af Assam. ”Reaktionen er god. Vi har allerede udsolgt indtil januar måned,” tilføjer han.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.