Flere holder kro-ferie

Og her fester vi også mere end nogensinde. Det viser tal fra Danske Kroer og Hoteller, som er Danmarks største kro- og hotelsammenslutning.

I årets første fem måneder har medlemmer af Danske Kroer & Hoteller haft 29 pct. flere danske overnatninger end i 2005. Og baseret på forhåndsreservationer forventer man en stigning i danske overnatninger på kroerne på ca. 10 pct. i feriehøjsæsonen i juli og august. Det er især miniferier på 2-3 dages varighed for par over 40 år, der er efterspurgt. Og kroer og hoteller, der kan forkæle gæsterne med et spændende menukort, er specielt eftertragtede i den aldersklasse.

Et stigende antal børnefamilier vælger også miniferie på kroer – også i højsæsonen. De bruger kroerne som udgangspunkt for udflugter til forlystelsesparker og andre attraktioner, oplyser direktør Jørgen Christensen, der er direktør for Danske Kroer & Hoteller.

Når det gælder årsagerne til kroernes popularitet peger Jørgen Christensen på især to forhold: Det gode værtskab – og den specielle autentiske kro-atmosfære. Kroerne melder også, at danskerne fortsat i stort tal holder familiefester og selskaber på kroerne, og flere kan melde om en stigning i omsætningen på selskaber på op til 30 pct.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.