Krone golf-fly fra Billund

”Krone Golf Tours har med sidste års golf fly haft så stor succes, at vi vil gentage succes’en”, siger adm. direktør i Krone Golf Tours, Henrik Neelmeyer. ”Selv om mange rejsebureauer optræder som udbydere af golfrejser, så er der et marked i Jylland, der ikke er bearbejdet i fuld udstrækning, og derfor har Krone Golf Tours  igen valgt Billund som udgangspunkt”.

Krone Golf Tours har chartret fly hos Jet Time til opgaven. Der bliver afgang hver mandag morgen til Algarve og hver mandag eftermiddag til Lissabon. Jet Time bruger Boeing 737-300, der har plads til 148 passagerer, men som på Krone Golf Tours flyvninger får højst 132 passagerer.

”Når vi kun har golfspillere som passagerer, får vi ekstra mange golfbags. Så for ikke at komme i en situation, hvor vi må efterlade bagage på grund af vægt, sælges der højst 132 billetter, og flyet udstyres med specielle containere til golfbags”, siger Henrik Neelmeyer.

Da ingen andre flyver fra Billund til Algarve og Lissabon udbyder Krone Golf Tours også seat only billetter til dem, som kun har behov for transporten. Det betyder reelt, at Billund lufthavn får to nye flyruter til Portugal i vinter.

Skrevet af